Date noi despre adolescentul criminal din Crângași: Spaima cartierului, se afla în vizorul poliției pentru că umbla cu interlopii

Date noi despre adolescentul criminal din Crângași: Spaima cartierului, se afla în vizorul poliției pentru că umbla cu interlopii

Unul dintre ei are doar 16 ani și este cunoscut sub numele de „Beleaua”. Adolescentul făcea kickboxing de performanță și se afișa pe TikTok în ipostaze violente de pe stradă sau din sălile de antrenament. 

Cei doi atacatori ai bărbatului omorât în fața Parcului Crângași din Capitală sunt cunoscuți ca doi indivizi extrem de periculoși. Unul dintre ei are doar 16 ani și făcea kickboxing de performanță de mai mulți ani. Adolescentului criminal îi plăcea să se prezinte în filmulețele de pe TIKTOK ca o persoană extrem de violentă de care oamenii trebuie să se ferească.

Individul era cunoscut sub numele de „Beleaua” și intrase la doar 16 ani, spun cunoscuții, în lumea interlopă din Capitală. Ba chiar mai mult, era în vizorul oamenilor legii pentru că umbla cu indivizi extrem de periculoși din cartier.

În tot acest timp, fiica bărbatului omorât a publicat pe internet un videoclip emoționant în memoria tatălui său.

O româncă s-a ales cu două milioane de euro și o cabană de vânătoare de pe urma unui bătrân bolnav din Italia

Scandalul care a dus la moartea bărbatului de 46 de ani a izbucnit pe trotuarul din fața Parcului Crângași. Victima a mers acolo ca să își apere fiica vitregă, pe care două tinere voiau să o bată. În timp ce fetele discutau, băieții care le însoțeau s-au luat la ceartă cu bărbatul. Omul a încercat să fugă, a ieșit din parc, dar s-a împiedicat pe stradă.

În ciuda imaginilor care arată sălbăticia cu care loveau adolescenții, rudele agresorilor susțin că a fost vorba de legitimă apărare.

Tinerii călăi ai bărbatului de 46 de ani au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Ei riscă până la 20 de ani de închisoare. 

”Fetele au spus că s-a luat cineva de ele şi l-au sunat pe tata. Tata a venit acolo, a vorbit cu fetele şi după a plecat. Au fugit după el şi până la urmă l-au prins în mijlocul străzii şi i-au dat în cap”, a declarat fiica victimei pentru un post TV.

Chirurgul care a ucis o pacientă pentru că i-a uitat o compresă în abdomen a fost plasat în arest la domiciliu

Please follow and like us:
Pin Share