Ce poți să pățești dacă te trezești în fiecare zi la 6 dimineața. Cât de periculos este acest obicei, de fapt

Ce poți să pățești dacă te trezești în fiecare zi la 6 dimineața. Cât de periculos este acest obicei, de fapt

Ce poți să pățești dacă te trezești în fiecare zi la 6 dimineața? Fiecare dintre noi are anumite obiceiuri în viața de zi cu zi. Iar programul de la muncă joacă și el un rol esențial, având în vedere că multe persoane sunt nevoite să se trezească dimineața.

Ce poți să pățești dacă te trezești în fiecare zi la 6 dimineața

Totuși, înainte de toate, este bine să ne și odihnim suficient. Iar dacă nu dormim măcar opt ore în fiecare noapte, sunt șanse mari ca dimineață să nu fim chiar atât de în formă, indiferent la ora la care sună alarmă.

Și totuși ce poți să pățești dacă te trezești în fiecare zi la 6 dimineața? Este acest obicei într-adevărul unul sănătos? Experții ne spun câteva detalii interesante despre acest obicei.

Medicul specialist în somn, James Leinhardt, spune că nu multe persoane pun preț pe somnul lor. Foarte puțini oameni ajung să doarmă opt ore pe noapte. Totuși, importantă este mai degrabă calitatea somnului decât cantitatea.

Există riscuri dacă te trezești destul de devreme în fiecare dimineață? Specialistul spune că atât timp cât reușim să avem un somn bun, nu contează ora la care ne trezim. Puține persoane reușesc însă să facă acest lucru.

Este sau nu periculos acest obicei

„Pentru majoritatea oamenilor, opt ore nu este realist… nici măcar una din cinci persoane nu reușește să atingă opt ore. Principalul lucru pe care ar trebui să vă concentrați este calitatea somnului, nu cantitatea.

Dacă aveți un somn de bună calitate, nu ar trebui să conteze dacă vă treziți la ora 6 dimineața sau dacă dormiți opt ore în fiecare noapte”, a explicat, conform sursei citate, medicul specialist în somn, James Leinhardt.

Dacă nu dormi suficient, în momentul în care te trezești la 6 dimineața, corpul tău va fi epuizat rapid. Astfel, există posibilitatea să fii activ doar câteva ore, iar mai apoi, energia ta să dispară brusc.

Iar în momentul în care organismul este epuizat, apar și alte probleme. Sistemul nostru imunitar spre exemplu poate fi mai slăbit. De asemenea, putem avea pierderi de memorie, dar și o productivitate scăzută pe timpul zilei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *