2024: Anul în care banii tăi pot face mai mult decât să plătească facturi

2024: Anul în care banii tăi pot face mai mult decât să plătească facturi

Într-o lume în care fiecare monedă are două fețe – cheltuirea și economisirea – anul 2024 se anunță a fi cel în care banii nu doar îți pot susține povestea, dar pot avea și rolul principal în scrierea ei. Odată cu inițiativa „2024: Anul în care banii tăi scriu povești”, KRUK România subliniază importanța responsabilizării financiare și oferă resursele necesare pentru a transforma acest ideal în realitate.  

Fie că este vorba despre un vis îndrăzneț de a-ți lansa propria afacere, de aspirația de a călători într-un colț îndepărtat al lumii, sau pur și simplu despre dorința de a avea o fundație financiară solidă, banii tăi pot fi cheia către o narațiune personală de succes. Cu ajutorul celor trei Burse oferite de KRUK România, viitorul financiar al câștigătorilor ar putea să prindă contururi mai clare și mai sigure.

Participarea la campania „2024: Anul în care banii tăi scriu povești” este simplă: împărtășește-ți planurile financiare pentru viitor, completează formularul de pe www.GalaBurselorKRUK.ro și intră în cursa pentru a câștiga una dintre cele trei Burse KRUK oferite. Până pe 15 Noiembrie 2023.

Prima categorie de premii oferă o sumă tentantă: 10.000 de lei sau două premii alternative de câte 5.000 de lei. Mai mult decât un impuls financiar, acest premiu investește în vise, în idei de afaceri la stadiul de schiță, sau în planuri de viitor care așteaptă să fie desenate cu tușe mai curajoase.

Cel de-al doilea premiu atinge o coardă esențială a autonomiei personale: educația. Prin kitul de educație financiară, cartea “Dragă, unde-s banii?”, de Adrian Asoltanie, și sesiunile de coaching oferite de mentorii Banometru și KRUK, se deschide o fereastră către un domeniu adesea perceput ca inaccesibil sau intimidant. Iar accesul la My PocketPlanner, aplicația de gestionare a cheltuielilor și planificare a banilor, se alătură pachetului oferit în procesul de responsabilizare financiară.

Nu în ultimul rând, al treilea premiu, invitația la Gala Burselor KRUK 2023, ce va avea loc pe 23 noiembrie, la Muzeul Național de Artă al României, reprezintă o oportunitate de a fi parte dintr-o comunitate care valorează și celebrează educația financiară și succesele care decurg din aceasta.

Această campanie este mai mult decât o competiție pentru resurse, este o invitație de a participa activ la propria viață financiară, de a învăța, de a planifica și, în cele din urmă, de a prospera. Independența financiară este despre libertatea de a face alegeri în viață fără constrângeri. Din 2007, KRUK conectează românii cu datoriile lor, pentru a transforma industria responsabilității financiare într-una care învață și educă. În spatele acestui efort se află o statistică de importanță macro-economică: doar 8% dintre români au cunoștințe financiare de bază. E un procentaj care trebuie schimbat în favoarea românilor, iar KRUK, alături de parteneri, clienți și comunitatea de mentori,își propune să crească nivelul de alfabetizare financiară al României cu peste 20%, până în 2030. 

În concluzie, banii tăi au potențialul de a scrie povești remarcabile. Însă, pentru a le transforma în realitate, este necesară educația și gestionarea responsabilă a resurselor financiare. 

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *