Anamaria Prodan se oferă să-l salveze pe Laurențiu Reghecampf: ”Să nu se facă de râs și să fie executat pe moștenirea copilului!”

Anamaria Prodan se oferă să-l salveze pe Laurențiu Reghecampf: ”Să nu se facă de râs și să fie executat pe moștenirea copilului!”

Laurențiu Reghecampf tot nu scapă din încrengăturile în care a intrat din cauza unei datorii pe care o are către Universitatea Craiova. Antrenorul a reziliat unilateral în septembrie 2023 contractul pe care-l avea cu oltenii. Clubul a câștigat procesul în comisiile FRF și a rezultat că Reghe trebuia să achite 300.000 de euro ca despăgubire.

Laurențiu Reghecampf i-a rămas dator Universității Craiova

Fiindcă Laurențiu nu a plătit s-a ajuns acum într-un punct critic: pentru executarea datoriei, i-a fost pus sechestru pe casa pe care el și Anamaria Prodan, fosta soție, o dețin în Snagov. Imobilul e pe malul lacului și are o valoare estimată de două milioane de euro. E casa în care stau Anamaria și copilul alintat ”Bebeto”.

Reghecampf a ajuns în situația aceasta din cauza unei datorii cu mult mai mici decât este valoarea casei. El e șomer din aprilie 2024, când a fost dat afară de la Al-Tai, o formație din Arabia Saudită pe care a condus-o în 20 de partide și rezultase o medie de sub un punct pe meci cu el la conducere!

Sechestrul aplicat asupra casei a apărut după ce Reghecampf încercase să amâne procesul ca să nu achite acum despăgubitrea către formația lui Mihai Rotaru. El solicitase o suspendare provizorie a executării silite. Pe 30 aprilie, tribunalul i-a respins cererea și a dispus astfel continuarea executării pentru cei 200.000 de euro pe care îi mai datorează Universității Craiova.

Anamaria Prodan: ”Laurențiu Reghecampf se face de râs!”

Hotărârea a fost una fără cale de atac, așa că Laurențiu nu a mai putut să insiste pentru amânarea deznodământului. Datoria a apărut după ce el a plecat de la Universitatea în septembrie 2023 ca să semneze cu Al-Tai. Mihai Rotaru a rămas ferm, l-a dat în judecată și i-a cerut să plătească pentru ruperea unilaterală a contractului.

Despre sechestrul aplicat asupra casei pe care o dețin împreună comentează și Anamaria Prodan, fosta soție a lui Reghe: ”Am să încerc să-l ajut pe Reghecampf. Îmi pare rău de această situație și nu am crezut că va ajunge chiar așa. Voi încerca să-l ajut pentru copilul pe care îl avem împreună”. 

Anamaria crede că Laur riscă ”să se facă de râs și să fie executat pentru ceva ce trebuia să îi lase copilului lui. Dar asta este situația… Repet: ne pare foarte rău pentru el și sperăm să își revină, că eu nu am mai auzit de vreun antrenor ajuns într-o asemenea situație!”. 

Sechestrul este pus doar pe jumătatea pe care o deține Reghecampf din valoarea locuinței, iar conform legii Anamaria Prodan are dreptul să răscumpere și partea fostului soț.

Laurențiu Reghecampf, foarte bun doar la FCSB

După verdictele din instanțele sportive, Reghecampf a insistat că Mihai Rotaru, proprietarul Universității Craiova, e prietenul lui și că avea să apară o rezolvare amiabilă a problemei. Rotaru a clarificat pe 1 mai cazul: ”Am recuperat o sută de mii de euro din cei trei sute de mii de euro. Drumul justiției este drept, nu e cu ocolișuri!”.

Rotaru a mai completat în acea declarație de la DigiSport: ”Va avea Reghecampf dreptul să antreneze sau nu îl va avea? Interpretez acest gest, achitarea a o sută de mii de euro, ca pe unul de bunăvoință. Nu știm ce se va întâmpla mai departe”. Laur a susținut că FRF are hotărâri cu efect doar în România.

El ar avea, așadar, dreptul de a antrena în străinătate chiar dacă nu i-ar plăti Craiovei acei 300.000 de euro. ”Pe Mutu l-au scos din fotbal când a avut acele probleme cu Chelsea?” a fost argumentul lui Laurențiu. El a avut două mandate pe banca Universității Craiova, unul pornit în 2021 și altul început în 2023.

Niciodată nu au rezultat niște performanțe importante, de fiecare dată despărțirea a fost una cu scandal. La finalul primului mandat, Reghecampf a fost demis și a mers la Neftchi Baku, în Azerbaidjan. Avea să fie dat afară și de acolo și înlocuit cu Adrian Mutu. De când a plecat de la FCSB, din 2014, Laurențiu nu a mai avut nicio realizare semnificativă ca antrenor.

2 ani cu succese a petrecut Reghecampf pe banca FCSB, între 2012 și 2014, un interval de timp în care a câștigat de două ori titlul, a dus echipa în fazele eliminatorii ale Europa League și în grupele Champions League
7 meciuri a petrecut Reghecampf pe banca Universității Craiova în cel mai recent mandat avut în Bănie, cel din cauza căruia s-a ajuns la proces și la sechestru aplicat pe casa familiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *