2024, anul în care apar filmele de groază cu Mickey Mouse. Licența Disney a expirat și oricine poate face pelicule cu un Mickey sadic

2024, anul în care apar filmele de groază cu Mickey Mouse. Licența Disney a expirat și oricine poate face pelicule cu un Mickey sadic

Primul film cu Mickey Mouse a pierdut la începutul acestui an licența pe care o avea la Disney, iar acum oricine este liber să copieze şi să adapteze versiuni diferite ale personajelor care apar în film. 

Astfel, în doar 24 de ore de la expirarea drepturilor de autor, au fost făcute publice două filme de groază, produse de case de producție independente, cu îndrăgitul personaj în rol principal.

În fața judecății: Un preot din Cluj a publicat „lista rușinii” cu enoriașii care nu au plătit taxa pentru biserică

Unul dintre filme va prezenta un ucigaş mascat, îmbrăcat ca Mickey, care urmăreşte un grup de prieteni într-o sală de jocuri.

Totodată, o altă comedie horror prezintă personajul care torturează pasagerii unui feribot.

“Am vrut doar să ne distrăm cu totul”, a declarat regizorul “Mickey’s Mouse Trap”, Jamie Bailey, într-un trailer postat pe YouTube.

Olivia Steer a luat o decizie radicală. „O viață de om, în care m-am străduit să fie bine, să nu fie rău”

“Vreau să spun că este Mickey Mouse din Steamboat Willie care ucide oameni. Este ridicol. Am mers cu asta şi ne-am distrat făcându-l şi cred că se vede”, a adăugat el.

Comedia horror cu buget redus este aşteptată să fie lansată în martie.

Între timp, regizorul Steven LaMorte – cunoscut pentru “The Mean One”, un film de groază din 2022 inspirat de The Grinch – lucrează la propria sa “interpretare întortocheată” a lui Mickey.

Bătaie pe locurile de parcare în Cluj. Românii au stat la coadă toată noaptea în frig pentru a depune cererile la ghișeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *