Cum pui banii în portofel, astfel încât să se înmulțească de la o zi la alta?

Cum pui banii în portofel, astfel încât să se înmulțească de la o zi la alta?

Iată așadar câteva “reguli” care vă pot garanta un portofel mai plin.

Când primiți o sumă de bani, nu cheltuiți nimic până ajungeți acasă. Dacă urmează să faceți cumpărături, luați suma necesară de acasă sau folosiți un card. Banii proaspăt primiți  ar trebui să petreacă noaptea acasă cu restul de bani în care îi păstrați de obicei, potrivit Revista Sufletului.

 

Banii din portofel ar trebui să fie orientați cu chipul către dvs. în ordinea descrescătoare a valorii monetare, astfel încât atunci când deschideți portofelul, cei mari să fie mai aproape de margine, cu fața. Nu puneți bancnotele pe dos. 

Găsește propria bancnotă norocoasă!  Ultimele două cifre ale seriei de bancnotă trebuie să corespundă ultimelor două cifre ale anului de naștere. Trei cifre este chiar mai bine. În mod ideal, toate patru. Dar găsirea ei nu este ușoară. O astfel de bancnotă este talismanul dvs. neprețuit aducător de bani. Nu o cheltui și nu o da nimănui. Dar există o condiție. Trebuie să vină singură la tine. Nu poți schimba cu prietenii și căuta în mod specific (dacă ești casier)!

Planifică-ți bugetul după regula celor 4 plicuri. Scădeți toate costurile fixe (împrumuturi, utilități etc.) din suma veniturilor dvs., puneți deoparte 10% din suma rămasă deoparte pentru perioadele dificile sau în caz de orice problemă neașteptată. Ceea ce vă mai rămâne trebuie să fie așezat în 4 plicuri, câte 1 plic pentru fiecare săptămână din lună. Purtați cel mult conținutului unui plic în portofel, iar restul ar trebui păstrat acasă.

Banii nu pot fi păstrați în fișicuri cu un număr impar de bancnote, pentru că se vor risipi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *