Marea resetare sexuală, analizată de doctorul Cristian Andrei. Cum de au ajuns bărbații să se epileze?

Marea resetare sexuală, analizată de doctorul Cristian Andrei. Cum de au ajuns bărbații să se epileze?

Cunoscutul medic Cristian Andrei a reușit  să creeze valuri pe internet în urma apariției sale în cadrul unui podcast găzduit de doctorul Adina Alberts, unde a vorbit despre o nouă tendință mondială în ceea ce privește sexualitatea bărbaților. Acest fenomen a fost numit “marea resetare sexuală” și se referă la ideea conform căreia bărbații ar trebui să adopte moduri de comportament feminine, într-un efort de a elimina ideile tradiționale despre masculinitatea tradițională. 

„ – Credeți că a crescut numărul de persoane transgender?

– A crescut pentru ca a intervenit si acest fenomen numit fluid gender. Fluid gender este tendinta de a se amesteca femininul cu masculinul, adica baietii se epileaza se penseaza, se efimineaza destul de mult asteapta sa fie curtati de exemplu. Si atunci se face o convergenta a genurilor un amestec intre ele astfel incat ai tendinta sa alegi ori o parte feminina ori o parte masculina din tine si acest drept pe care il au cu totii astazi duce inclusiv la interventie, atat cosmetic, photoshop, cat si chirurgical”, a spus Cristian Andrei.

Pastila cu venin de păianjen, noul leac minune pentru stimularea ERECȚIEI

Conceptul de “marea resetare sexuală”  a câștigat amploare în ultimii ani, în special în rândul tinerilor din toată lumea, încurajați în mod activ de mișcările și organizațiile care promovează diversitatea sexuală și combaterea discriminării. Conform acestor grupuri, ideile tradiționale despre sexualitate și genuri sunt depășite și trebuie eliminate. Astfel, bărbații trebuie să adopte comportamente și moduri de a fi specifice femeilor, iar femeile ar trebui să îmbrățișeze conceptul de “non-binaritate” și să se identifice ca nici femei, nici bărbați.

Însă, conform specialiștilor, acest concept poate avea consecințe grave asupra sănătății mentale și fizice a copiilor și tinerilor. 

„Ideea este următoarea: ai regrete

– Da, pentru că majoritatea cazurilor cu dismorfofobie păstrează dismorfofobia și după intervenția chirurgicală, și de aceea terapia dianinte trebuie sa-i spuna acest lucru. Adică în momentul în care tu iei o decizie, procesul decizional presupune sa-ti asumi consecintele deciziei tale și dupa aia sa iei decizia. Ori, de multe ori, tinerii nu vad consecintele, ei vad niste rezultate selectate de altii, dar nu stiu ceva despre consecintele asupra propriului corp. Și atunci bineinteles ca disforia aceasta se pastreaza si dupa interventie si tot nu e multumit ca nu este femeie in loc sa fie barbat si invers, si bineinteles ca e mult mai greu de recuperat dupa aceea. Unii apeleaza la reversibilizarea unor interventii”, a mai spus doctorul Cristian Andrei. 

  O turmă de oi a dat iama într-o cultură de CANABIS. Ce a urmat i-a speriat pe martori: “Nu știu dacă e de râs sau de plâns”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *